Bootcamp


Samen trainen in de buitenlucht.

Bootcamp:

Bootcamp is een intensieve outdoor training waarbij kracht, interval en conditie zorgen voor een total body workout. Trainen met eigen lichaamsgewicht in de frisse en gezonde buitenlucht!

Een Bootcamp bevat verschillende oefeningen als running skills, sprints, interval, strenght- en core training. Uitdagende fitness games motiveren je om iedere training weer tot het uiterste te gaan. Alleen al omdat het in de gezonde buitenlucht plaatsvindt en omdat het vooral heel erg leuk is om te doen.

Trainen als militairen

Het idee erachter is: trainen zoals de militairen in het Nederlandse leger. Dus niet lekker comfortabel op apparaten in de sportschool, maar buiten in de natuur, met de neus in de modder.

Als oud-militair weet ik echter dat jij geen militair ( man, vrouw ) van 18-50 jaar bent. Wel heb ik de goede en leuke oefeningen meegenomen en verder ontwikkeld naar een vitale-Bootcamp.

Afwisselend

Hardlopen wisselen we af met explosieve oefeningen, waarvoor we alles gebruiken wat we maar in parken en bossen tegenkomen: bankjes, trappen, boomstammen, noem maar op. In circuit vorm kan er gewerkt worden met materialen: Battle-Rope, Kettlebell, Slamball, zandzakken noem maar op.

Voordelen

Groot voordeel van Bootcamp, is dat je in de buitenlucht oefeningen doet waarvoor jij misschien eerder noodgedwongen naar de sportschool ging. "Wat Bootcamp ook leuk maakt, is dat je samen traint". Samen in de regen, wind tegen, sneeuw of onder een heerlijk zonnetje, samen naar een gezonde leefstijl. Ben je beginnende of gevorderde sporter, bij Gouverneur Training word er met alle niveaus rekening gehouden.

Bootcamp maakt je fitter, verbetert je kracht- en uithoudingsvermogen, brengt je body in shape en garandeert 100% resultaat!

Bootcamp (voor vrienden/familie) mogelijk.
 Interesse in een intakegesprek, kennismakingstraining, of vragen over de mogelijkheden voor jou; neem dan nu contact op!

U kunt nu ook een gratis proefles proberen!

Een kijkje nemen bij een bootcamp sessie in de natuur.