Team-Bootcamp


Waarom teambuilding.

!!!!!!!Hoe staat het met jullie teambuilding!!!!!
Teambuilding: "Strategie naar een beter resultaat " ( of naar succes).
Teambuilding: "Teambelang gaat voor eigenbelang"
Teambuilding: “Niemand in het team , Is belangrijker als het team”

Talent wins games, Teamwork wins Championships!

Er is meer nodig dan alleen talent en middelen. De mentale factor is vaak van doorslaggevende betekenis. Mentale weerbaarheid geeft aan dat je geestelijk veerkrachtig bent en met tegenslagen kunt omgaan. Het is evenzo belangrijk als lichamelijk fit zijn.

Een hele belangrijke eigenschap van goed teamwork is het in staat zijn om elkaar informatie ('kritiek') te geven met als doel het verbeteren van zowel de individuele prestatie als de prestatie van het sportteam/vereniging of bedrijf.

GouverneurTraining kijkt naar wat de wens is van het sportteam/vereniging of bedrijf en maakt daar een speciale teambuilding voor. Verbeterpunten weet jij/ jullie immers zelf het beste en daar anticipeert GouverneurTraining op. GouverneurTraining kijkt hoe jullie in verbinding met elkaar kunnen komen als een team. Teambuilding zorgt voor een betere samenwerking. Je investeert in individuele en teamvaardigheden en je gaat de voordelen en successen van teamwork ervaren/ beleven!
Een cruciale competentie van elk team en individu is samenwerken! Communiceren met elkaar, afspraken maken met elkaar en nakomen en taken verdelen !!

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jou sportteam/vereniging of bedrijf?
Neem vrijblijvend contact op met Martin Gouverneur
Mb: 0650524480
info@gouverneurtraining.nl