Trainer


Martin Gouverneur
In 1997 ben ik begonnen bij Defensie, bij de Luchtmobiele Brigade ( rode baret ).

Mijn doel was de rode baret halen, dit ging met vallen en opstaan. Door de fysiek en mentaal zware opleiding weet ik wat het is om door te zetten. Ondanks alle tegenslagen die op mijn pad voorbij kwamen, wist ik waarvoor ik het deed.

Als sportdocent op het ROC van Amsterdam geef ik les aan studenten die de opleiding Veiligheid en Vakmanschap volgen. ( vooropleiding voor een baan bij Defensie ), Handhaving en Toezicht ( vooropleiding voor een baan bij de politie ) en aan studenten die de beveiliging opleiding volgen.

Mijn voornaamste doel is de studenten op een verantwoorde manier en met goede begeleiding fysiek op het gewenste beroeps niveau te brengen. Bootcamp training geven sluit uitstekend aan op mijn huidige werk als sportdocent bij het ROC van Amsterdam.

Mijn doel van elke Bootcamp training is, de deelnemers op een verantwoorde manier bezig laten zijn met sporten. Met humor en plezier probeer ik de deelnemers na een uur met een voldaan gevoel huiswaarts te laten gaan. Ben je een beginnende of gevorderde sporter, ik ben instaat om de training op jou gewenste niveau aan te passen.

Om mij verder te ontwikkelen in het vak van coachen en trainen van mensen heb ik de opleiding Vitaliteitscoach, Vitaliteitstherapeut en Medical Trainer bij Chivo gevolgd en met succes behaald.

Mijn passie en motivatie om mensen op een verantwoorde manier met voeding en bewegen om te leren gaan breng ik graag op mensen over. Mijn bevlogenheid en liefde voor het vak is aanstekelijk en kan jou net dat extra duwtje in de rug geven wat jij nodig kan hebben.