Wie ben ik?


Wie ben ik?

Tijdens mijn jaren bij defensie ben ik zowel fysiek als mentaal uitgedaagd. De rode baret, staande voor 11de Luchtmobiele Brigade, kreeg ik niet cadeau. Tijdens mijn carrière heb ik mogen werken met en in teams. Alle facetten, als het om werken in teams gaat, heb ik zelf mogen ervaren; van het opnieuw samenstellen van een team tot het samenwerken naar het gestelde doel.

Presteren onder druk en leidinggeven onder verzwaarde omstandigheden zijn elementen die gedurende de oefeningen en uitzendingen op de proef werden gesteld.

Om mij verder te ontwikkelen ben ik in 2018 de uitdaging met mezelf aangegaan en heb ik de Master in Coaching aan het Johan Cruijff Institute afgerond. Tijdens deze reis ben ik mezelf meerdere keren tegengekomen. Deze opleiding was voor mij volledig buiten mijn comfortzone, maar om te groeien moet je soms iets loslaten.

 

                                                Je gaat het pas zien als je het door hebt.

                                                                                                (Johan Cruijff)

 

Ik heb mijn expertise met meerdere hockeyclubs, voetbalclubs en bedrijven mogen delen. Dit alles heb ik gedaan om het (sport)team te laten groeien. Als performance coach verzorg ik de teamontwikkeling en individuele coaching bij Eredivisie Dames van VV Alkmaar.

 

Kritisch, uitdagend, oprecht en met gepaste humor. Dit zijn mijn drijvende krachten die ik inzet tijdens een individueel gesprek of tijdens een teamsessie. Jij vertelt mij dingen over jezelf en ik vraag je dingen uit te leggen, omdat ik nieuwsgierig ben. Dan daag ik je uit om uit je comfortzone te stappen. Durf je dat aan?

 

                                               ‘Ik heb geen geheim van succes. Gewoon je best doen,
                                                Iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen.
                                                Want alleen kan je niks en met zijn allen kun je

                                                                                                Alles’.

                                                                                                                                (Johan Cruijff)

 

 

Onderstaande is een greep uit de sportteams en bedrijven waar ik de teamontwikkeling heb mogen verzorgen:
- AFC Ajax O17 / O19;
- Hockey Club HGC;
- Hockey Club HBS;
- Hockey Club Schaerweijde;
- Hockey Club Bloemendaal;
- Gemeente Utrecht organisatie Vuelta;
- Zorginstelling RIBW Brabant;
- Van Tongeren-Kennemer B.V.;
- De Hoofdtrainer;
- ROC van Amsterdam;
- VV Alkmaar.