Gouverneur coaching

De letterlijke betekenis van het werkwoord ‘to coach’ is: “Het vervoeren van een gewaardeerd of waardevol persoon van waar hij/zij is naar waar hij/zij wil zijn”.

Wat kan ik als coach voor jou betekenen?

Samen krijgen we helder wat jij wilt ontwikkelen en hoe ik daaraan kan bijdragen. Als coach zal ik gestructureerd met jou werken naar het gestelde doel.

Dat kan gaan over:

Hoe gaan wij te werk?
Tijdens onze kennismaking hebben wij het over jouw gewenste doel en bespreken wij de gewenste verwachtingen naar elkaar uit. Hoelang het coachingstraject loopt, bespreken wij gaandeweg.

Het traject zal mogelijk gaan schuren en misschien zelfs pijn doen. Je leert het meeste over jezelf tijdens diepe dalen. Uit het dal klimmen zal niet makkelijk zijn, maar aan het einde van de klim wacht vreugde, energie en plezier. Wij gaan samen op zoek naar antwoorden op de vragen die jij jezelf zal gaan stellen tijdens de klim/reis. Let op: Ik ben geen adviseur, ik werk vanuit gelijkwaardigheid!

Personal training

Heb jij sportdoelen?

Als het jou niet lukt om aan sporten toe te komen om wat voor reden dan ook of je krijgt niet het gewenste rendement uit jouw huidige sportinspanningen, dan ben jij bij Gouverneur Training aan het juiste adres. Gouverneur Training kan ook naar jouw huis komen voor training of coaching. Gouverneur Training neemt de benodigde materialen mee.

Doelen waaraan gewerkt kan worden met Personal Training:

Vragen over de
mogelijkheden voor jou?
T: 06-50524480
M: info@gouverneurtraining.nl

Contact
info@gouverneurtraining.nl
06-50524480
Facebook
Instagram
Linkedin
Twitter

Bedrijfsgegevens

K.v.K. 60767103
Btw-nummer: NL 187924508B01
IBAN: NL 27 RABO 0181 6848 37
Algemene voorwaarden
Focused on your teamgoals